اگر تمایل دارید بدانید چه افرادی کاندیدای عمل پیکرتراشی هستند و چه کسانی باید از این عمل پرهیز کنند و اعمال پیکرتراشی در چه شرایطی نتیجه دلخواه را به شما نمی دهد، تا آخر این مقاله با ما همراه باشید.
در ابتدا بیایید این موضوع را بررسی کنیم که به چه دلیلی می خواهیم عمل جراحی پیکرتراشی انجام دهیم، اگر فارغ از نتیجه و مشاوره های ارائه شده، صرفا به دلیل این موضوع که بگویید پیکرتراشی کرده اید، می خواهید عوارض جراحی را به جان بخرید، باید به شما بگوییم که کلینیک ژیوا انتخاب مناسبی برایتان نخواهد بود، اما اگر قصد دارید بدانید چه گروه افرادی کاندیدای عمل پیکرتراشی هستند و آیا شما نیز کاندیدای این عمل ها هستید؟ می توانید ابتدا این مقاله را مطالعه کرده و سپس از طریق پر کردن فرم مشاوره، توسط کارشناسان ما به صورت رایگان مشاوره شوید.
پیکرتراشی به چه کسانی توصیه می شود؟
به صورت کلی ما پیکرتراشی را به دو دسته از افراد توصیه می کنیم، دسته اول افرادی هستند که از فرم بدن مناسبی برخوردارند و قصدشان رسیدن به اندام ایده آل است و به اصطلاح می خواهند فرم اندام شان را ادیت و اصلاح کنند و دسته دوم افرادی که به دلایلی مانند افزایش و کاهش بیش از حد وزن، افزایش سن، بارداری، بیماری هایی مانند سرطان سینه و حتی ژنتیک، فرم بدنی شان از حالت طبیعی و استاندارد خارج شده و تنها با اعمال جراحی پیکرتراشی مانند لیپوماتیک، ابدومینوپلاستی، ماموپلاستی و ... می توانند به فرم نرمال و ایده آل شان بازگردند.
معمولا افراد گروه اول از شاخص توده بدنی (BMI) زیر 30 برخوردارند، چربی احشایی کمی دارند، و در نواحی مانند پهلوها و خط سوتین دارای انباشتگی میزان کم تا متوسطی از چربی هستند و قصد دارند با استفاده از چربی های خودشان یا فیلربادی و لیپو کردن بخش های عنوان شده در بالا، قسمت هایی مانند هیپ دیپ و تاج باسن را پر کنند تا به فرم ساعت شنی ایده آل شان برسند، با توجه به حجم کم تا متوسط چربی در این افراد می توان با رعایت پروتکل های مرتبط با سلامتی، در یک عمل با بازه زمانی مناسب، علاوه بر لیپوماتیک و فرم دهی، اعمال جراحی مکملی مانند پروتز سینه، لابیاپلاستی و لاین شکمی را برایشان انجام داد.
اما در گروه دوم داستان کمی متفاوت است؛ این افراد به دلایلی که در بالا ذکر شد دچار دفرمگی حجم زیاد، به خصوص در ناحیه شکم و پهلوها و یا حتی سینه ها می باشند و نیاز به جراحی هایی مانند ابدومینوپلاستی و ماموپلاستی دارند، زمان انجام این اعمال به صورت ذاتی بیشتر است و در اکثر مواقع نمی توان اعمال جراحی مکملی مانند پروتز و لیفت سینه را با یک عمل ابدو انجام داد، ما به این افراد در ابتدا توصیه می کنیم وزن خود را کاهش دهند تا جایی که BMI آن ها به 30 نزدیک شود، همچنین توصیه بعدی ما به این گروه استفاده از مکمل ها و داروهای خون ساز و افزایش هموگلوبین برای جلوگیری از کم خونی بعد از جراحی است. در این افراد اولویت، رفع دفرمگی و رساندن افراد به فرم مناسب و نرمال در کنار حفظ سلامتی بیمار است. اگر تمایل دارید می توانید از طریق این لینک شاخص توده بدنی (BMI) خود را اندازه گیری کنید.
به چه افرادی و درچه مواردی پیکرتراشی توصیه نمی شود؟
به صورت کلی افراد با سن بیشتر از 60 سال، خانم های باردار، افرادی که در مراحل پیشرفته بیمارهای خاص مانند سرطان، HIV و هپاتیت قرار دارند، افرادی که دچار عارضه هایی مانند کیست و تومورهای شکمی و تخمدان می باشند، البته لازم به ذکر است که با توجه به بازشدن شکم در جراحی ابدومینوپلاستی می توان به صورت همزمان با این جراحی نسبت به درمان بیمارهای شکمی مانند برداشتن تومور، سنگ کیسه صفرا، فتخ و ... اقدام کرد، اگر تمایل دارید اطلاعات بیشتری در این مورد بدست آورید می توانید مقاله پیکرتراشی و انجام جراحی های مکمل و همزمان را مطالعه کنید. افرادی که دارای کم خونی و فقر آهن به صورت مقطعی می باشند نیز جز افرادی هستند که تا بهبود وضعیت پارامترهای خونی شان، کاندیدای مناسبی برای پیکرتراشی به شمار نمی آیند. همچنین افراد دارای اضافه وزن با BMI بیش از 32 نیز برای جراحی پیکرتراشی مناسب نیستند و ما به آن ها کاهش وزن از طریق برنامه غذایی و ورزش و در موارد ابتلا به چاقی شدید، اعمال جراحی لاغری مانند اسلیو یا بای پس معده را توصیه می کنیم. البته در تمامی موارد ذکر شده در بالا استثنائاتی وجود دارد که با نظر جراح و پزشک مشاور قابل بررسی است.
کدام نواحی برای پیکرتراشی مناسب نیست؟
نتیجه جراحی پیکرتراشی، شخص به شخص متفاوت است جدا از این موضوع، تخصص جراح و تیم پزشکی، بیمارستان، دوران نقاهت و درمان های بعد از عمل نیز از جمله پارامترهای مهم بعدی در نتیجه پیکرتراشی است، اما به صورت کلی و براساس تجربه به دست آمده در طول 10 سال فعالیت مستمر تیم پزشکی ژیوا، اعمالی مانند براکیو پلاستی (جراحی حذف پوست اضافه بازو) به دلیل اسکار ناشی از برش، استفاده از پروتز برای فرم دهی باسن به علت ایجاد افتادگی، و همچنین پیکرتراشی مجدد نواحی که قبلا تجربه عمل را داشته و پوست دچار چسبندگی زیاد یا عارضه نکروز شده است، نواحی مناسبی برای پیکرتراشی به شمار نمی آیند و نتیجه مناسبی را نیز در پی نخواهد داشت. البته همانگونه که در بالا ذکر شد نظر نهایی در مورد مناسب بودن یا نبودن عمل پیکرتراشی بستگی به نظر جراح، تیم پزشکی و شرایط بدنی شما دارد و شما برای اطمینان بیشتر و و دریافت مشاوره، می توانید با استفاده از فرم زیر از فرصت مشاوره رایگان مرکز زیبایی و پیکرتراشی ژیوا استفاده کنید.